Lämpöaalto
Lämpöaalto uuvuttaa luunuijaa kantavan Hansin, ja hän lepää seuraavan reissun ajan. 

Develop
Viime reissun saaliissa on vain yksi talja. Mieli tekisi tehdä siitä siteitä, koska seuraava vastus, teurastaja, tekee hyvin paljon vertavuotavia haavoja, mutta tarvitsen myös ylimääräisen toiminnon tuottavan innovaation. Innovoinnilla mennään. Vaihtoehtoina oli kasvomaalaus tai rummut. Rummuilla saan synkronoidun iskun, kasvomaalaus saisi pari vaihtoehtoa käyttää Endeavoreita. Dale alkaa kaikua rumpujen kuminasta. Josh ja Doris juovat lemmenjuoman. Doris ja vauva kuolevat synnytyksessä. Murheen murtama Josh alkaa pelätä pimeää ja siirtyy eläkkeelle - Twilight Blade mukanaan. Hans tutkii ennusmerkkejä pariinkin otteeseen, ja Daleen syntyy poikavauva. Hans hengittää myös lämpöaallon aikaansaamia huuruja ja saa yliluonnolliset aistit. Rumpujen kuunteleminen saa jäädä tuonnemmaksi.

Nemesis-taistelu: Teurastaja
Olipa kerran mies, joka ei osannut piilottaa pelkoaan. Hän piti maskia, joka muutti hänen pelkuruutensa raivoksi. Mies vuorostaan muuttui hirviöksi. Kaikki, mitä jäi jäljelle, oli kaiken nielevä raivo, joka vaani yössä ja keräsi muiden pelokkaita kasvoja.

Butcher on viimeisintä kampajaani lukuun ottamatta ollut aina TPK (total party kill). Se on vaikea vastustaja, jonka päihittäminen vaatii hyviä aseita ja onnea. Tähän taisteluun lähtee ainoa kokenut taistelijani, Sharon verimaalauksessa kahdella luumiekalla. Hänen mukaanaan ovat Ulrika (luutikat), Bruce (Rawhide Armor Set ja Lion Beast Katarit) ja Fred (luunuija). Lämpöaallon takia Fred on heikossa kantimessa taistelun alkaessa. Kivinenät toki auttavat hiukan.

Fred tutki ensialkuun malmilöydöstä ja löysi rautaa. Koko porukka liikkui lähemmäksi teurastajaa, ja Ulrika nakkasi häntä tikoilla. 

IMG_20220201_223004.jpg

Teurastaja puri Brucen pään irti. Tämäpä alkoi vahvasti. Tästä riemastuneena teurastaja karjui. Kaikki hengissä olijat lyhistyivät maahan huudon lamauttamana.

IMG_20220201_223518.jpg

Koska kaikki selviytyjät makasivat maassa, teurastaja päätti vain uhkailla lähintä, Frediä. Kun teurastaja toisti uhkaavuutensa, Fred kuoli kauhusta. Sharon liikkui teurastajan selän taakse ja verimaalin avulla hyökkäsi kahdella luumiekallaan. Jo ensimmäinen osuma haavoitti teurastajaa, joka karjunnallaan sai Sharonin kaatumaan. Se siitä hyökkäyksestä. Myös Ulrika meni teurastajan selkään kiinni heittelemään tikkojaan. 

IMG_20220201_224619.jpg

Ulrika väisti teurastajan pureman. Teurastaja alkoi kirkua. Sharon vahingoitti miekoillaan kerran, ja Ulrikan tikka myös sai teurastajan taas karjumaan. Tämä kaatoi kummatkin selviytyjät ja sai Sharonin vestifoobiseksi. Kumpikin selviytyjä samalla raivostui.

IMG_20220201_225833.jpg

Maassa makaaminen tuntuu olevan pelastus. Teurastaja uhkailee tällä kertaa Sharonia kahdesti. Sharon raivostuu entistä enemmän. Sharon kiertää taas teurastajan selän taakse ja lyö kummallakin miekalla. Ensimmäinen miekka osuu neljästi. Ensimmäinen osuma on maskiin, mikä saa teurastajan horjahtamaan ja helpottaa vahingoittamista loppuvuoron ajan. Toinen osuma menee käsineestä läpi. Myös kolmas ja neljäs osuma tekevät vahinkoa. Teurastaja tosin reagoi hyökkäämällä kaiken ympäröivän kimppuun, mikä saa Sharonin ja Ulrikan lentämään kauemmaksi ja kaatumaan. Sharonin toinen miekka ja Ulrikan tikka jää siis käyttämättä.

IMG_20220201_230728.jpg

Teurastaja jatkaa uhkailulinjalla, ja Sharon ottaa sen hymysuin vastaan. Karjunta saa kummatkin raivostumaan lisää, mutta pitää heidät myös maassa.

IMG_20220201_231204.jpg

Uhkailu jatkuu samaan malliin. Sharon on jo aivan vauhkona (+4 Speed ja +4 Strength). Naiset pääsevät jaloilleen ja Sharon hyökkääkin teurastajan kimppuun. Ensimmäisen miekan kaikki kuusi iskua menivät ohi, toinen osuu neljästi. Miekka hajoaa panssariin, mutta läpäisee panssarin kahdesti. Ulrikakin heittelee tikkoja vimmatusti. Kaksi osumaa menevät kumpikin panssarista läpi, ja teurastaja kaatuu kuolleena maahan ja katoaa valonvälähdyksenä.

IMG_20220201_231921.jpg

Saalis on aika laiha, pelkkä rauta. Tämä oli kuitenkin toinen kerta ikinä, kun päihitin teurastajan, joten moraalinen voitto on sitä suurempi

IMG_20220201_232507.jpg