Koska Pelipoppoon seuraava kiplailupeli on Anachrony, on aika verestää taas omaa sääntömuistia ja hioa pelitaktiikoita.

En ole tätä juurikaan soolona pelannut, vaikka alun perin ostin tämän nimenomaan soolopelattavuutensa takia. Nappasin sattumanvaraisestui Path of Salvationin. Johtajaksi High Sunwalker Amena, koska se antaa räjähdyksenkin jälkeen käyttää exosuiteja vapaasti. Koska evakuointiehtona on kolme tehdasta, ensimmäisessä warpissa tilaan tulevaisuudesta mekaanikon ja neutroniumin. Lähden liikkeelle neljällä exosuitilla.

Chronobot aloitti rakentamalla kahteenkin otteeseen. Olisi rakentanut kolmannenkin, mutta mä olin vienyt loput rakennusmahdollisuudet. Se kävi hakemassa yhden adminin, mä kävin lopuilla exosuiteilla kaivamassa malmia.

Aktivoin taas 4 exosuitia. Tällä kertaa en tilannut tulevaisuudesta mitään. Vuoro meni resurssien hakuun. Kävin jopa hakemassa lisää vettä työläisten herättämiseen, kunnes hoksasin, ettei mulla ollut enää työläistä herättämään vedellä ketään. No, nyt on vettä tulevaisuuden tarpeisiin. Kävin myös lähettämässä neutroniumin edelliselle vuorolle. 

Kolmannella kierroksella pistin kaikki peliin. Aktivoin 5 exosuitia, ja tilasin kuudennen. Ensimmäinen anomaliakin tuli - valitettavasti kummastakaan vaihtoehdosta ei pysty pääsemään eroon. Valitsin sen, josta tulee vähemmän miinuspisteitä pelin lopussa. Edelleen kävin kaivamassa neutroniumia, kun sitä oli taas kaksinkin kappalein tarjolla. 

Näkee hyvin, etten ole pelannut tätä aikoihin. Jään pahasti jälkeen kaikessa. Sain rakennettua kolmannenkin tehtaan. Evakuointivaatimus on siis jo kasassa, ja kohta asteroidi tömähtää maahan. Chronobot on kerännyt aika lailla resursseja ja irtopisteitä ja rakentanut myös valtavasti rakennuksia ja kaksi superprojektiakin.

Neljällä exosuitilla mentiin. Pyysin lisää vettä. Sitä tässä pelissä ei koskaan ole liikaa, harvoin edes tarpeeksi. Väsäin ensimmäisen superprojektinikin, nyt pystyn kaivamaan tehokkaammin. Evakuointikin on nyt suoritettu. (ja tässä vaiheessa muistin, että unohdin laittaa toimintopaikoille ne erikoislaatat...) No, harjoittelupelinähän tämä pitikin olla. Pistän pillit pussiin tältä erää. Alle tunnin päästä tulevat Pelipoppoon porukat paikalle.

Pistetilanne tällä hetkellä (ja nyt siis lopullinen): Chronobot 10 pistemerkeistä + 12 superprojekteista + 22 rakennuksista -2 anomaliasta = 42, minä 15 pistemerkeistä + 6 superprojektista + 7 rakennuksista -10 anomalioista +1 tutkimuksesta = 18

Hyvin yksipuolinen siis.