Olin jo kirjoittanut pitkän pätkän sekä leirin että metsästysmatkan tapahtumista, mutta en sitten tallentanut vedosta ja läppäri käynnisti itsensä uudelleen....

Lyhyt tiivistelmä: selviytyjät palasivat Gordonin ruumiin kanssa, ja ruumis haudattiin. Resursseilla tehtiin lisää aseita, ja selviytyjät päättivät lähteä metsästämään uutta saalista: kirkuvaa antilooppia. Matkan aikana ei löytynyt uusia resursseja, vain vammoja tuottavia paikkoja. Loppumatkasta Hansiin tarttui myös lepra.

Taistelu

Antilooppi lähestyi Ronyaa ja Joshia. Hans tutki vieressään olevan selviytyjän ruumiin ja otti sen kallon mukaansa. Julie kiipesi jättimäisen kasvon päälle odottamaan sopivaa hetkeä heittää tikkoja. Nyt antilooppi on vielä liian kaukana. Josh kiersi antiloopin kyljen viereen ja löi katareillaan. Antilooppi lähti pakoon vatsakitansa avulla. 

IMG_20220130_014004.jpg

Antilooppi käääntyi ympäri ja hyökkäsi Ronyan kimppuun kaataen tämän. Josh huusi rohkaisevia sanoja, mikä sai Ronyan nousemaan ylös. Hän kiersi taas antiloopin taakse hakkaamaan kirveellään. Hyvä osuma haavoitti kunnolla, mutta antilooppi sätki reaktiona silti, ja Ronya sai osuman lanteeseensa. Hans ja Julie kokeilivat kerätä Acanthusia, ja Julie löysikin sitä. Josh lähti kohti ötökkäläjää. Ronya tuntuu nyt olevan omillaan...

IMG_20220130_015127.jpg

Hyökkäyksensä jälkeen antilooppi pakeni kaikkia selviytyjiä. Julie, Hans ja Josh etsivät edelleen resursseja. Julie löysi lisää Acanthusia, Josh rapuhämähäkin. Ronyakin lähti kohti muita saadakseen antiloppin muidenkin kantamalle.

IMG_20220130_020213.jpg

Kun antilooppi oli jo ottanut Ronyan kohteekseen, Ronya otti jalat alleen ja juoksi kantaman ulkopuolelle. Sen jälkeen hän kiersi antiloopin viereen ja löi antiloopin häntään, mutta ei saanut vahinkoa aikaan. Myös Julien tikka meni ohi. Josh liikkui lähemmäksi. Hans tutki jälleen yhden Acanthus-puskan saamatta mitään käytännön hyötyä. Hänen Survival-pisteensä olivat jo täynnä.

IMG_20220130_021107.jpg

Antilooppi paljastuikin olevan kirppujen peitossa. Tämä tekee siitä vaikeammin tapettavan, ja vieressä oleva selviytyjä voi hyvinkin saada kirppuja itsesä päälle, mikä sekin vaikuettaa tulevia vahingoittamisyrityksiä. Tämän jälkeen antilooppi kääntyi potkaistakseen Ronyaa takajaloillaan. Osuma rintakehään aiheutti repeymän Ronyan haimaan. Hans rohkaisi Ronyan takaisin jaloilleen ja kaivoi viimeisen Acanthus-puskan, joka palauttikin sitten hänen survivalinsa takaisin täyteen. Julie heitti antilooppia tikoilla. Osuma sai antiloopin pyrähtämään kauemmaksi. Ronya hiipi sen taakse ja löi kirveellä. Osuma jöttisuuhun sai tulokseksi vain sen, että antilooppi söi kirveen. Kaiken kukkuraksi Ronya sai kirputkin päälleen. Josh juoksi antiloopin luo, mutta lyönnit eivät tuottaneet osumaa.

IMG_20220130_023800.jpg

Antilooppi puri Joshia päähän. Ronya kiersi antiloopin taakse ja yrittä lyödä ja purra sitä. Hän sai palkakseen vain lisää kirppuja. Josh nousi ylös Hansin kannustuksesta ja sai yhden haavan aikaiseksikin. Hans juoksi antiloopin kylkeen, muttei saanut osumia aikaiseksi. Hänkin sai kirppuja. Julie eteni tikkojen kantamalle.

IMG_20220130_024941.jpg

Antilooppi kääntyi syömään Ronyan Frenzy Drinkin. Tämä taistelu alkaa käydä jo turhan tiukaksi. Aika ottaa kovat aseet käyttöön: Hans heitti antilooppia kivellä rikkoen sen sarvet. Myös Julie heitti kivensä. Josh kiersi taas antiloopin taakse lyömään katareillaan. Ensimmäinen osuma haavoitti antiloopin silmää. Loput kaksi viimeistelivät saaliin. 

IMG_20220130_025924.jpg

Ensimmäisen antiloopin kaato lisää Daleen Stone Circlen (1.6-versiossa)