Selviytyjät palaavat Daleen. 

Murha
Dalessa tapahtui murha! Ronya tappoi Julien. Dalen väestö rankaisi murhaajaa nopeasti ja tappoi hänetkin. Dale menetti kaksi kokeneinta metsästäjää kertaheitolla.

Develop
Ulrika ja Hans juovat Love Juicen, ja Daleen syntyy uusi tytär. Saalistaljat menevät panssarikokonaisuuden viimeistelyyn. Syöty kirves korvataan uudella ja luista kootaan myös nuija. Josh ja Hans jakavat kokemustaan uusille seikkailijoille. Hans lukee ennusmerkkejä useaan otteeseen, ja sen seurauksena Josh ja Doris pyöräyttävät tyttövauvan.

Metsästys

Kirppuläjä
Maa on täynnään suuria kiemurtelevia kirppuja.  Kirput saavat Dorisin, Joshin ja Hansin voimaan pahoin.  Dorikselle jäi pysyvästikin heikko olo.

Maastopalo
Edessä on suuri palanut alue. Selviytyjät jatkavat sen halki.

Painajainen
Josh näkee unta tulevasta metsästyksestä. Suurpeto katoaa taistelun aikana ja hiipii selviytyjien perässä takaisin asumukseen. He katsovat kauhuissaan, kun se syö kaiken ja kaikki heille rakkaat. Josh näkee maagisen version itsestään käyttämässä miekkaa ja teurastamassa pedon. Hän herää hiljaa hymisevä Twilight Blade vierellään. Js tunnistaa vaistomaisesti miekan kirouksen ja sen lupauksen voimasta. 

Taistelu
Antiloopilla ei ollut ketään ulottuvilla, joten se keskittyi syömään Acanthusia. Sharon kiipesi kivikasvon päälle. Hans tutki selviytyjän ruumiin ja otti talteen hajonneen lyhdyn. Doris kompastui rojukasaan. Joshkin yritti kaivella sitä, muttei löytänyt mitään hyödyllistä.

IMG_20220130_181145.jpg

Antilooppi alkoi polkea maata ja uhkailla Hansia. Josh ja Hans liikkuivat lähemmäksi antilooppia. Sharonin tikka ei osunut. Doris löysi roskakasasta Bone Bladen.

IMG_20220130_193006.jpg

Hans väisti antiloopin puraisun. Hansin nuijanlyönti murskasi antiloopin selkärangan. Joshin tekisi mieli kokeilla uutta asetta, mutta osumatarkkuus on turhan heikko. Hän siis lyö tutuilla katareillaan. Ensimmäinen osuma osuu häntään ja saa antiloopin tasapainon heikkenemään. Doris juoksi myös antiloopin selän taakse lyömään kirveellään. 

IMG_20220130_194054.jpg

Antilooppi pureskeli lähimmän Acanthusin ja paransi itseään neljällä haavalla eli juuri täyteen kuntoon. Hansin ja Doriksen lyönnit menivät ohi, joten Josh jatkaa katar-linjallaan. Ensimmäinen osuma kieleen poistaa onneksi tuon parannuskortin pelistä. Toinen osuma saa antiloopin reagoimaan potkaisemalla kumpaakin takanaan olevaa. 

IMG_20220130_194943.jpg

Hans väisti antiloopin takapotkun ja löi taas nuijallaan. Toinen osumista vahingoitti antilooppia. Doris hajotti kirveensä antiloopin jättiläishampaaseen, mutta kumpikin osuma teki vahinkoa. Antiloopin reaktiohyökkäys sai Hansin kaatumaan rintakehään tulevista osumista. Myös Sharonin tikka teki vahinkoa. Antilooppi alkaa olla jo sen verran heikossa hapessa, että Josh kokeilee uutta miekkaansa. Uudella vaikealla aseella ei vain tahdo osua.

IMG_20220130_200359.jpg

Antiloopin takapotku osuu Joshin jalkaan. Joshilla onneksi on hyvät panssarit, jotka ottavat suurimman osan vahingosta. Hansin nuijaniskut saa antiloopin huutamaan ja karkaamaan suoraan Joshia ja Dorista päin. Huuto saa Doriksen kärsimään epilepsiakohtauksista ja Joshin tuntemaan kätensä heikoksi paikakseen. Ilman käsipanssaria hän ei enää lähtisi seikkailemaan. Sharon rohkaisee Joshin jaloilleen ja heittää taas tikan antiloopin kankkuun, mikä saa sen juoksemaan kauemmaksi. Josh siirtyy sen taakse ja kokeilee taas onneaan miekalla, taas ohi (osuu 8+:lla d10:llä).

IMG_20220130_201623.jpg

Antilooppi hyppää maassa makaavan Doriksen kimppuun, muttei osu. Hans on sen verran kaukana, että hän tutkii matkalla ötökkäläjää. Hän jää ilman saalista. Doris kiersi antiloopin taakse ja lyö nyt vuorostaan luumiekalla. Hänen voimansa eivät ihan riitä haavoittamiseen. Josh kokeilee edelleen uutta miekkaansa ja saa osuman antiloopin jalkaan. Sharonin tikka ei kanna antilooppiin asti. Hän voisi liikkua lähemmäksi ja heittää sitten mutta hän kokeilee poimia Acanthusia sen sijaan ja liikkua sitten likemmäksi.

IMG_20220130_202835.jpg

Antilooppi hyökkää Sharonin kimppuun. Sharon väistää osuman. Hans jatkaa ötökkäläjän kaivelemista ja näkee ötökän, jolla on hänen kasvonsa. Doriksen miekaniskut eivät osu, mutta Josh osuu kaikilla neljöllö katar-iskullaan. Valitettavasti hänen silmänsä lukittuvat antiloopin silmiin, ja hän menee hämilleen niistä heijastuvasta pelosta. Hän jättääkin lyömättä. Sharonin tikkakin menee ohi.

Antiloopin takapotku osuu Joshia vyötäröön. Jälleen kerran panssarit auttavat kestämään osuman. Hans saa viimeinkin ötökän kiinni. Doris osuu miekallaan kahteenkin kertaan ja saa antiloopin kuoleman partaalle. Valitettavasti vain toinen osuma meni antiloopin vatsakitaan, ja miekka jäi sille tielleen. Joshin katar-osuma sai antiloopin taas kiljumaan ja pakenemaan. 

IMG_20220130_205708.jpg

Antilooppi liikkui viimeisen Acanthusin ääreen ja söi sen, mikä paransi taas sen kuntoa. Hans juoksi sen taakse ja huitaisi taas nuijallaan. Yksi kuollut antilooppi...

IMG_20220130_205721.jpg

IMG_20220130_210140.jpg